Επιλογή Σελίδας

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους online, το ηλεκτρονικό κατάστημα e-marianna.gr προσφέρει τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής :

Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρωμή με μετρητά στον συνεργάτη της εταιρείας μας (Εταιρεία Ταχυμεταφορών) την ίδια στιγμή που παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που έχετε εσείς υποδείξει.

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα

Πληρωμή με χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας(Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners). Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται κατά υην οριστικοποίηση της παραγγελίας σας. Η Olivie έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτα σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Το Masterpass είναι η νέα διεθνής δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με την χρήση ψηφιακού πορτοφολιού, την οποία πρώτη η Alpha Bank εισήγαγε στην ελληνική αγορά, προσφέροντας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ακόμη περισσότερη ταχύτητα ευκολία και ασφάλεια κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών τους. Για την πραγματοποίηση της συναλλαγής ο Πελάτης επιλέγει σαν τρόπο πληρωμής το “Masterpass” στη σελίδα πληρωμής της υπηρεσίας Alpha e-Commerce, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει και επιλέγει την κάρτα με την οποία επιθυμεί να πραγματοποιήσει την πληρωμή του. Με το Masterpass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το Masterpass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση. Το Masterpass αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών(American Express, Visa, MasterCard, Diners Club).

 

Πληρωμή με Paypal

Πληρωμή με χρήση της υπηρεσίας Paypal